Over WOW™ (With Out Water)

WOW ™ (With Out Water) is het schoonmaakmiddel waarbij u geen water nodig heeft. Het heeft een unieke biologisch afbreekbaar formule, en heeft een milieuvriendelijke en niet giftige oplossing, daarnaast is het middel zeer gemakkelijk om schoon mee te maken. Het zorgt voor een schitterende glans en beschermt uw auto, boot, motor, fiets, caravan en nog veel meer. En dit alles zonder water! WOW zorgt voor een beschermende coating die vuil en regen afstoot, en beschermt zo het oppervlak waarop het aangebracht is. U zult nooit meer een slang, spons, emmer of veel verschillende schoonmaakproducten hoeven te gebruiken, want het reinigen van een vervoersmiddel of huis is vanaf nu eenvoudig en snel op elk moment. Geen gedoe en geen rommel! 

WOW ™ is gemaakt in Groot-Brittannië, waar het met behulp van de modernste productietechnieken is ontwikkeld, waardoor het voldoet aan de steeds sneller groeiende vraag naar hoogwaardige reinigingsproducten, die de beste resultaten met de minste inspanning geven! Wij zijn ervan overtuigd, dat als u eenmaal het gemak van WOW ™ ervaren hebt, u nooit meer met water wilt reinigen.

In Nederland/Europa bent u bij BoHaDi aan het juiste adres voor de meest gebruiks- en milievriendelijkste reinigingsmiddelen. Wij zijn een exclusief importeur van WOWshine hoogwaardige schoonmaakmiddelen in Nederland waarbij de allerbeste service, duurzaamheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Ikzelf, Geert Bouwkamp, heb de overtuiging dat wassen zonder water de nieuwe manier van schoonmaken is in zowel Nederland alsmede in Europa en verder. Wassen zonder water middels WOWshine is volledig gericht op de gebruiker, het object en het milieu. Geen enkel ander reinigingsmiddel houdt rekening met deze 3 meest belangrijke factoren, WOWshine wel! 

Om het succes van wassen zonder water te vespreiden hebben wij uw hulp nodig! Als consument willen we u vragen om uw ervaring met het wassen zonder water middels WOWshine te delen. Bent u een ondernemer en wilt u onze producten verkopen en/of gebruiken? Wij maken graag een passend aanbod om u en uw onderneming te overtuigen van de meest duurzame schoonmaak methode. Graag zien wij uw reactie tegemoet. U kan contact opnemen via [email protected].

Met vriendelijke groet,
Geert Bouwkamp
Eigenaar BoHaDi
www.wowshine.nl